Tisztelt Ügyfelünk!

Üdvözöljük a KMÉ-védjegyrendszer pályázat benyújtási felületén.

A belépéshez kérjük, hogy nyomja meg a „Bejelentkezés” gombot.

A felületre a Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ) segítségével háromféle módon: ügyfélkapun keresztül, elektronikus személyi igazolvánnyal vagy telefonos azonosítással történhet a belépés. Ügyfélkapus hozzáférést bármelyik Kormányablakban igényelhet személyesen. Ha elfelejtette jelszavát, az alábbi linken igényelhet újat: https://ugyfelkapu.gov.hu/elfelejtett-jelszo Ügyfélkapuval nem rendelkező ügyfeleink telefonos azonosítással tudnak belépni a felületre.

A rendszerbe való belépés után lehetősége van a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyhez kapcsolódó pályázatok benyújtására, valamint korábban benyújtott pályázatainak megtekintésére.

A támogatott böngésző típusok: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Opera vagy Safari böngészők legfrissebb verziója.

A rendszer felhasználói kézikönyvét itt tekintheti meg. Ahhoz, hogy cég nevében tudjon pályázatot benyújtani, az Ügyfél Profil Rendszerben meghatalmazást szükséges igényelnie, ezzel kapcsolatban itt talál részletes leírást. A pályázat benyújtásának menetéről készült tutorial videó itt érhető el.
Az üzemszünettel és üzemzavarral kapcsolatos információkról itt tájékozódhat.

Bármilyen további kérdés esetén a KMÉ Védjegyiroda munkatársai készséggel állnak rendelkezésére az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
telefonszám: +36-30/306-4238
email: 
web: www.kme.hu